Innovacare

Produktsortiment

Forside / Produktsortiment / Isispharma / Glyco-A Body Peeling

Glyco-A Body Peeling

200 ml

Eksfolierende syrepeeling for kropp. Spesielt utviklet for nuppete, ru, ujevn, solskadet og tørr hud. Peelingkremen kan brukes på hele kroppen, inkludert steder der nupper ofte oppstår som f.eks rumpe, overarmer og lår.

Inneholder 10% glykolsyre og melkesyre som reduserer døde hudceller, fornyer huden og intensiverer cellefornyelsen. Inneholder også aminosyreekstrakt fra havre som demper irritasjoner og rødhet, plantesqualane som gjenoppbygger hudbarrieren, og karitésmør som bevarer fukt og fett i huden.

  • pH 3,8
  • Dermatologisk testet

Ruboril oversikt:

Ruboril Expert M
Ruboril Expert S
Ruboril Expert Intense
Aquaruboril
Ruboril Lotion

Metroruboril A.Z

30 ml

Ansiktskrem velegnet til bruk på sensitiv og irritert hud med rødhet, nupper og små kviser i ansiktet. Inneholder 15 % azelainsyre og patentert ß-Calm®-kompleks bestående av niacinamid, betain og planteekstrakter rikt på antioksidanter. Kremen er spesielt utviklet for å forbedre mikrosirkulasjonen i huden og gir optimal beskyttelse for hud med rødhet og lett utvidede blodkar. Tetter ikke porene, har lett konsistens og trekker raskt inn i huden. Klinisk testet på effekt og toleranse. Kan brukes av gravide og ammende. Uten parfyme.