Innovacare

Produktsortiment

Forside / Produktsortiment / Isispharma / Neotone Aqua

Neotone Aqua

250 ml

Dyprensende rensevann til sensitiv hud som lett får mørke flekker. Neotone Aqua er 100% såpefri, hypoallergen og har fysiologisk pH, noe som betyr at den ikke forstyrrer hudens naturlige pH.

Inneholder beroligende og lysnende ingredienser som lakrisrotekstrakt og niacinamide. Ansiktsvannet kan brukes som både rens og toner. Som rens påføres ansiktsvannet med en bomullspad til huden er ren. Som toner klappes vannet forsiktig inn i huden etter rengjøring – men før andre hudpleieprodukter som serum, dagkrem eller nattkrem.

  • 100% såpefri
  • Hypoallergen
  • Kan brukes av gravide og ammende

Ruboril oversikt:

Ruboril Expert M
Ruboril Expert S
Ruboril Expert Intense
Aquaruboril
Ruboril Lotion

Metroruboril A.Z

30 ml

Ansiktskrem velegnet til bruk på sensitiv og irritert hud med rødhet, nupper og små kviser i ansiktet. Inneholder 15 % azelainsyre og patentert ß-Calm®-kompleks bestående av niacinamid, betain og planteekstrakter rikt på antioksidanter. Kremen er spesielt utviklet for å forbedre mikrosirkulasjonen i huden og gir optimal beskyttelse for hud med rødhet og lett utvidede blodkar. Tetter ikke porene, har lett konsistens og trekker raskt inn i huden. Klinisk testet på effekt og toleranse. Kan brukes av gravide og ammende. Uten parfyme.