Innovacare

Produktsortiment

Forside / Produktsortiment / Isispharma / Neotone Gel

Neotone Gel

150 ml

Eksfolierende rensegel for hud med mørke flekker og ujevn hudtone. Rensegelen har små myke skrubbekorn noe som gjør at den fungerer både som mekanisk- og kjemisk peeling. Den fysiologiske pHen og såpefri formuleringen gjør at den også passer for sensitiv hud – og du trenger heller ikke å bruke ansiktsvann for å balansere pHen etter rens.

Inneholder glykolsyre og salisylsyre som eksfolierer og øker cellefornyelsen. Inneholder også vitamin C og lakrisrot som demper mørke flekker og beskytter huden mot frie radikaler.

Masseres med sirkulære bevegelser på fuktig hud. Rensen kan med fordel sitte på huden i 1-2 minutter slik at de aktive ingrediensene (glykolsyre, salisylsyre, vitamin C og lakrisrot) får jobbe litt ekstra før den skylles av.

  • 100% såpefri

Ruboril oversikt:

Ruboril Expert M
Ruboril Expert S
Ruboril Expert Intense
Aquaruboril
Ruboril Lotion

Metroruboril A.Z

30 ml

Ansiktskrem velegnet til bruk på sensitiv og irritert hud med rødhet, nupper og små kviser i ansiktet. Inneholder 15 % azelainsyre og patentert ß-Calm®-kompleks bestående av niacinamid, betain og planteekstrakter rikt på antioksidanter. Kremen er spesielt utviklet for å forbedre mikrosirkulasjonen i huden og gir optimal beskyttelse for hud med rødhet og lett utvidede blodkar. Tetter ikke porene, har lett konsistens og trekker raskt inn i huden. Klinisk testet på effekt og toleranse. Kan brukes av gravide og ammende. Uten parfyme.