Innovacare

Produktsortiment

Forside / Produktsortiment / Isispharma / Ruboril Expert Intense

Ruboril Expert Intense

15 ml

Gelkrem som bidrar til å dempe lokalisert rødhet og lett utvidede blodkar i ansiktet. Inneholder niacinamid og grønnsaksekstrakter som styrker hudens kutanbarriere og forbedrer mikrosirkulasjonen i huden.

Den inneholder også betain og bioteknologiske derivater av plantesyrer som beroliger og virker dempende på dannelsen av små, synlige blodkar i problemområdet. Det patenterte β-CALM-komplekset beskytter og styrker kapillærene, øker bindingstyrken mellom hudcellene, reduserer osmotisk stress på celleveggen og demper betennelsesreaksjoner.

Gelkremen brukes lokalt i problemområdene for å dempe rødheten i huden. Påføring er gjort enkelt takket være produktets design.

  • Kan brukes av gravide og ammende

Ruboril oversikt:

Ruboril Expert M
Ruboril Expert S
Ruboril Expert Intense
Aquaruboril
Ruboril Lotion

Metroruboril A.Z

30 ml

Ansiktskrem velegnet til bruk på sensitiv og irritert hud med rødhet, nupper og små kviser i ansiktet. Inneholder 15 % azelainsyre og patentert ß-Calm®-kompleks bestående av niacinamid, betain og planteekstrakter rikt på antioksidanter. Kremen er spesielt utviklet for å forbedre mikrosirkulasjonen i huden og gir optimal beskyttelse for hud med rødhet og lett utvidede blodkar. Tetter ikke porene, har lett konsistens og trekker raskt inn i huden. Klinisk testet på effekt og toleranse. Kan brukes av gravide og ammende. Uten parfyme.