Innovacare

Produktsortiment

Forside / Produktsortiment / Isispharma / Ruboril Expert M

Ruboril Expert M

40 ml

Ansiktskrem velegnet til hud med rødhet og synlige, lett utvidede blodkar. Demper rødhet i ansikt med patentert ß-Calm®-kompleks bestående av niacinamid, centella asiatica, betain, lakrisrotekstrakt, ringblomst, ruskus, gjær og hestekastanje. Inneholder også olje fra jojoba, mimosa, solsikke og camelina.

Virker beroligende og forbyggende på irritert hud. Kremen mykgjør, gir fukt og matter huden. Gelkremens friske og lette konsistens er spesielt tilpasset normal til kombinert hud.

  • Hypoallergen
  • Klinisk testet på effekt og toleranse
  • Kan brukes av gravide og ammende
  • Uten parfyme

Ruboril oversikt:

Ruboril Expert M
Ruboril Expert S
Ruboril Expert Intense
Aquaruboril
Ruboril Lotion

Metroruboril A.Z

30 ml

Ansiktskrem velegnet til bruk på sensitiv og irritert hud med rødhet, nupper og små kviser i ansiktet. Inneholder 15 % azelainsyre og patentert ß-Calm®-kompleks bestående av niacinamid, betain og planteekstrakter rikt på antioksidanter. Kremen er spesielt utviklet for å forbedre mikrosirkulasjonen i huden og gir optimal beskyttelse for hud med rødhet og lett utvidede blodkar. Tetter ikke porene, har lett konsistens og trekker raskt inn i huden. Klinisk testet på effekt og toleranse. Kan brukes av gravide og ammende. Uten parfyme.