Innovacare

Produktsortiment

Forside / Produktsortiment / Isispharma / Ruboril Expert S

Ruboril Expert S

40 ml

Ansiktskrem for tørr, sensitiv og rød hud. Beroliger huden og reduserer rødhet og lett synlige blodkar. Formulert med patentert ß-CALM®COMPLEX bestående av gjær, planteekstrakter fra ruskus, hestekastanje, centella asiatica og ringblomst som styrker skjøre og lett gjennomtrengelige blodkar.

ß-CALM®COMPLEX inneholder også niacinamid som reparerer skader i hudbarrieren, betain som beskytter hudceller mot osmotisk stress og lakrisrot som demper irritasjon og betennelse.

  • Hypoallergen
  • Klinisk testet på effekt og toleranse
  • Anbefales til milde tilstander av rosacea
  • Kan brukes av gravide og ammende

Ruboril oversikt:

Ruboril Expert M
Ruboril Expert S
Ruboril Expert Intense
Aquaruboril
Ruboril Lotion

Metroruboril A.Z

30 ml

Ansiktskrem velegnet til bruk på sensitiv og irritert hud med rødhet, nupper og små kviser i ansiktet. Inneholder 15 % azelainsyre og patentert ß-Calm®-kompleks bestående av niacinamid, betain og planteekstrakter rikt på antioksidanter. Kremen er spesielt utviklet for å forbedre mikrosirkulasjonen i huden og gir optimal beskyttelse for hud med rødhet og lett utvidede blodkar. Tetter ikke porene, har lett konsistens og trekker raskt inn i huden. Klinisk testet på effekt og toleranse. Kan brukes av gravide og ammende. Uten parfyme.