Innovacare

Produktsortiment

Forside / Produktsortiment / Isispharma / Sensylia 24h Légère

Sensylia 24h Légère

40 ml

Fuktighetskrem som gir huden langvarig fukt og pleie. Gir en mattende effekt til fete områder og virker helende og beroligende på tørr hud samt ved medisinske behandlinger som tørker ut huden, som f.eks ved aknebehandlinger. Med en lett flytende konsistens som trekker raskt inn i huden.

Inneholder vegetabilsk glyserin som tilfører fuktighet og Imperata cylindrica rotekstrakt som forbedrer cellenes evne til å holde på vann. Acetyltetrapeptid beroliger huden og demper ubehag. Etterlater en følelse av friskhet til ansiktet.

  • Dermatologisk testet
  • Kan brukes av gravide og ammende
  • Kan brukes av barn over 3 år
  • Til normal og kombinert hud
  • Ikke-komedogen

Ruboril oversikt:

Ruboril Expert M
Ruboril Expert S
Ruboril Expert Intense
Aquaruboril
Ruboril Lotion

Metroruboril A.Z

30 ml

Ansiktskrem velegnet til bruk på sensitiv og irritert hud med rødhet, nupper og små kviser i ansiktet. Inneholder 15 % azelainsyre og patentert ß-Calm®-kompleks bestående av niacinamid, betain og planteekstrakter rikt på antioksidanter. Kremen er spesielt utviklet for å forbedre mikrosirkulasjonen i huden og gir optimal beskyttelse for hud med rødhet og lett utvidede blodkar. Tetter ikke porene, har lett konsistens og trekker raskt inn i huden. Klinisk testet på effekt og toleranse. Kan brukes av gravide og ammende. Uten parfyme.