Innovacare

Produktsortiment

Forside / Produktsortiment / Isispharma / Sensylia 24h

Sensylia 24h

40 ml

Fuktighetskrem som virker beroligende på tørr og fuktfattig hud. Bidrar til å gjenopprette hudbarrieren og tilføre langvarig fuktighet. Egnet ved medisinske behandlinger som tørker ut huden. Kremen er også populær å bruke som en beroligende krem etter en dag i solen.


Inneholder japansk blodgress, en viltvoksende plante med en unik evne til å holde på vann. Ekstrakt fra denne planten er rik på antioksidanter og kremen avgir langvarig fuktighet til huden. Inneholder også fuktighetsgivende vegetabilsk glyserin.

  • Dermatologisk testet
  • Ikke-komedogen
  • Klinisk testet på effekt og toleranse
  • Kan brukes av gravide og ammende

Ruboril oversikt:

Ruboril Expert M
Ruboril Expert S
Ruboril Expert Intense
Aquaruboril
Ruboril Lotion

Metroruboril A.Z

30 ml

Ansiktskrem velegnet til bruk på sensitiv og irritert hud med rødhet, nupper og små kviser i ansiktet. Inneholder 15 % azelainsyre og patentert ß-Calm®-kompleks bestående av niacinamid, betain og planteekstrakter rikt på antioksidanter. Kremen er spesielt utviklet for å forbedre mikrosirkulasjonen i huden og gir optimal beskyttelse for hud med rødhet og lett utvidede blodkar. Tetter ikke porene, har lett konsistens og trekker raskt inn i huden. Klinisk testet på effekt og toleranse. Kan brukes av gravide og ammende. Uten parfyme.