Innovacare

Produktsortiment

Forside / Produktsortiment / Isispharma / Teen Derm Alpha Pure

Teen Derm Alpha Pure

30 ml

Punktbehandling som demper ømme og irriterte kviser lokalt på problemområder i ansiktet. Kremen har antibakteriell effekt og er spesielt tilpasset kombinert, fet og uren hud. Passer også til milde tilstander av akne.

Ekstrakt av japansk rabarbra og patentert ⍺-PURE®COMPLEX forbedrer uren hud og demper kviser på følgende måter: Avokado olje og ekstrakt av japansk rabarbra regulerer, salisylsyre åpner porer og eksfolierer, boswellia-ekstrakt demper ømhet og irritasjon, og glukose + naturlig xylitol gir fukt og gjenoppbygger huden.

  • Dermatologisk testet
  • Ikke-kommedogen

Ruboril oversikt:

Ruboril Expert M
Ruboril Expert S
Ruboril Expert Intense
Aquaruboril
Ruboril Lotion

Metroruboril A.Z

30 ml

Ansiktskrem velegnet til bruk på sensitiv og irritert hud med rødhet, nupper og små kviser i ansiktet. Inneholder 15 % azelainsyre og patentert ß-Calm®-kompleks bestående av niacinamid, betain og planteekstrakter rikt på antioksidanter. Kremen er spesielt utviklet for å forbedre mikrosirkulasjonen i huden og gir optimal beskyttelse for hud med rødhet og lett utvidede blodkar. Tetter ikke porene, har lett konsistens og trekker raskt inn i huden. Klinisk testet på effekt og toleranse. Kan brukes av gravide og ammende. Uten parfyme.