Innovacare

Produktsortiment

Forside / Produktsortiment / Isispharma / Teen Derm Gel Sensitive

Teen Derm Gel Sensitive

250 ml

Skånsom rensegel for sensitiv, kombinert og fet hud som renser effektivt uten å forstyrre den beskyttende hudbarrieren. Gelen er spesielt utviklet for hud som plages av ømme og irriterte kviser, tette porer og urenheter.

Inneholder Sink PCA og avokadoolje som hjelper med å regulere talgproduksjonen. Boswellia-ekstrakt virker beroligende og bidrar til å dempe ømme og irriterte kviser. Glukose og naturlig xylitol tilfører fukt. Propolis bidrar til å berolige rød og irritert hud.

Brukes morgen og kveld på kviser i ansikt, bryst og rygg, for eksempel under dusjing. Masser forsiktig, og skyll av med vann.

  • Med fysiologisk pH
  • Dermatologisk testet
  • Ikke-komedogen
  • Parfymert
  • Såpefri

Ruboril oversikt:

Ruboril Expert M
Ruboril Expert S
Ruboril Expert Intense
Aquaruboril
Ruboril Lotion

Metroruboril A.Z

30 ml

Ansiktskrem velegnet til bruk på sensitiv og irritert hud med rødhet, nupper og små kviser i ansiktet. Inneholder 15 % azelainsyre og patentert ß-Calm®-kompleks bestående av niacinamid, betain og planteekstrakter rikt på antioksidanter. Kremen er spesielt utviklet for å forbedre mikrosirkulasjonen i huden og gir optimal beskyttelse for hud med rødhet og lett utvidede blodkar. Tetter ikke porene, har lett konsistens og trekker raskt inn i huden. Klinisk testet på effekt og toleranse. Kan brukes av gravide og ammende. Uten parfyme.