Innovacare

Produktsortiment

Forside / Produktsortiment / Isispharma / Teen Derm Gel

Teen Derm Gel

150 ml

Eksfolierende såpefri rensegel og skrubb for kombinert til fet hud med kviser. Fjerner skånsomt smuss og overflødig talg. Til bruk på kviser i ansikt, bryst og rygg.

Gelen er spesielt utviklet for hud med tette porer og urenheter og inneholder α-PURE complex®, 4 aktive ingredienser som virker på ulike trinn gjennom hele forløpet med kvisedannelse. Salisylsyre virker eksfolierende. 5-α-avocuta® fra avokado virker talgregulerende. Boswellia-ekstrakt virker beroligende og demper ømme og irriterte kviser. Glukose og naturlig xylitol virker fuktighetsgivende og minsker fukttap. Sink og kobber virker antibakteriell.

  • Parfymert

Ruboril oversikt:

Ruboril Expert M
Ruboril Expert S
Ruboril Expert Intense
Aquaruboril
Ruboril Lotion

Metroruboril A.Z

30 ml

Ansiktskrem velegnet til bruk på sensitiv og irritert hud med rødhet, nupper og små kviser i ansiktet. Inneholder 15 % azelainsyre og patentert ß-Calm®-kompleks bestående av niacinamid, betain og planteekstrakter rikt på antioksidanter. Kremen er spesielt utviklet for å forbedre mikrosirkulasjonen i huden og gir optimal beskyttelse for hud med rødhet og lett utvidede blodkar. Tetter ikke porene, har lett konsistens og trekker raskt inn i huden. Klinisk testet på effekt og toleranse. Kan brukes av gravide og ammende. Uten parfyme.