Innovacare

Produktsortiment

Forside / Produktsortiment / Isispharma / Teen Derm K Concentrate

Teen Derm K Concentrate

30 ml

Fuktgivende nattkrem som demper ømme og irriterte kviser og minsker forekomst av sorte prikker. Kremen har både forebyggende og behandlende effekt.

Inneholder 6% eksfolierende glykolsyre og α-PURE complex® bestående av 4 aktive ingredienser som virker på hvert trinn av kvisedannelse; Salisylsyre virker keratolytisk og antibakteriell og forhindrer tilstoppede porer og sorte prikker. Boswellia-ekstrakt virker beroligende og demper ømme og irriterte kviser. Glukose og naturlig xylitol virker fuktighetsgivende og vil sammen med biomimetisk polymer minske fukttap.

Nattkremen har en lett og behagelig konsistens som trekker raskt inn i huden og etterlater den gjenfuktet og beroliget med mindre synlige porer.

  • Klinisk testet på effekt og toleranse
  • Mattende effekt
  • Ikke-komedogen
  • Parfymert

Ruboril oversikt:

Ruboril Expert M
Ruboril Expert S
Ruboril Expert Intense
Aquaruboril
Ruboril Lotion

Metroruboril A.Z

30 ml

Ansiktskrem velegnet til bruk på sensitiv og irritert hud med rødhet, nupper og små kviser i ansiktet. Inneholder 15 % azelainsyre og patentert ß-Calm®-kompleks bestående av niacinamid, betain og planteekstrakter rikt på antioksidanter. Kremen er spesielt utviklet for å forbedre mikrosirkulasjonen i huden og gir optimal beskyttelse for hud med rødhet og lett utvidede blodkar. Tetter ikke porene, har lett konsistens og trekker raskt inn i huden. Klinisk testet på effekt og toleranse. Kan brukes av gravide og ammende. Uten parfyme.