Innovacare

Produktsortiment

Forside / Produktsortiment / Isispharma / Teen Derm K

Teen Derm K

30 ml

Lett talgregulerende ansiktskrem som virker forebyggende og dempende på uren hud med kviser. Kremen har en lett og behagelig konsistens som trekker seg raskt inn i huden og etterlater den gjenfuktet og matt. Brukes regelmessig for å forebygge kviseutbrudd.

Formulert med α-PURE complex® som består av salisylsyre, boswellia-ekstrakt, glukose, naturlig xylitol og avokado-oljeekstrakt (5-α-avocuta®). 5-α-avocuta® virker talgregulerende ved å hemme enzymet 5-α-reduktase som medvirker i talgproduksjonen. Salisylsyre har en keratolytisk effekt. Den åpner og hindrer tilstoppede porer. Boswellia-ekstrakt virker beroligende og vil dempe ømme og irriterte kviser. Glukose og naturlig xylitol virker fuktighetsgivende og minsker fukttap.

  • Dermatologisk testet
  • Parfymert

Ruboril oversikt:

Ruboril Expert M
Ruboril Expert S
Ruboril Expert Intense
Aquaruboril
Ruboril Lotion

Metroruboril A.Z

30 ml

Ansiktskrem velegnet til bruk på sensitiv og irritert hud med rødhet, nupper og små kviser i ansiktet. Inneholder 15 % azelainsyre og patentert ß-Calm®-kompleks bestående av niacinamid, betain og planteekstrakter rikt på antioksidanter. Kremen er spesielt utviklet for å forbedre mikrosirkulasjonen i huden og gir optimal beskyttelse for hud med rødhet og lett utvidede blodkar. Tetter ikke porene, har lett konsistens og trekker raskt inn i huden. Klinisk testet på effekt og toleranse. Kan brukes av gravide og ammende. Uten parfyme.