Innovacare

Produktsortiment

Forside / Produktsortiment / Isispharma / Urelia 10

Urelia 10

150 ml

Mykgjørende og fuktighetsbevarende kroppskrem med 10% karbamid som reduserer tørr og flassende hud på kroppen. Kremen inneholder også eksfolierende fruktsyrer og mykgjørende vegetabilsk glyserin, karitésmør og bivoks.

Xpertmoist®, en fuktbindende film av fuktighetsbevarende aminosyrer (NMF) skaper et optimalt helende miljø og gjenoppretter hudens naturlige barrierefunksjon. Xpertmoist® sørger for at Urelia 10 er skånsom mot huden og gir minimalt med svie sammenlignet med andre karbamidkremer.

Kremen har en lett konsistens som trekker raskt inn i huden og etterlater den myk og gjenfuktet. Urelia 10 brukes på kroppen og er spesielt velegnet til tørr, sprukken hud på føtter og tær.

  • Velegnet til tørr og lett fortykket hud
  • Kan brukes av gravide og ammende
  • Klinisk testet på effekt og toleranse
  • Fettinnhold: 24,5%
  • Uten parfyme

Ruboril oversikt:

Ruboril Expert M
Ruboril Expert S
Ruboril Expert Intense
Aquaruboril
Ruboril Lotion

Metroruboril A.Z

30 ml

Ansiktskrem velegnet til bruk på sensitiv og irritert hud med rødhet, nupper og små kviser i ansiktet. Inneholder 15 % azelainsyre og patentert ß-Calm®-kompleks bestående av niacinamid, betain og planteekstrakter rikt på antioksidanter. Kremen er spesielt utviklet for å forbedre mikrosirkulasjonen i huden og gir optimal beskyttelse for hud med rødhet og lett utvidede blodkar. Tetter ikke porene, har lett konsistens og trekker raskt inn i huden. Klinisk testet på effekt og toleranse. Kan brukes av gravide og ammende. Uten parfyme.