Innovacare

Produktsortiment

Forside / Produktsortiment / Isispharma / Urelia 50

Urelia 50

40 ml

Norges eneste krem med 50% karbamid. Karbamid er naturlig fuktgivende og har en keratolytisk effekt (eksfolierende). Kremen løser effektivt opp skorper, ru, hard og fortykket hud på hudoverflaten – helt uten å svi.

Urelia 50 inneholder også Xpertmoist®, en fuktbindende film av fuktighetsbevarende aminosyrer (NMF) som hjelper til å reparere og gjenopprette hudens naturlige barrierefunksjon. Xpertmoist® sørger for at Urelia 50 er skånsom mot huden og gir minimalt med svie tross det høye karbamidinnholdet.

Brukes som punktbehandling av f.eks hæler, føtter, knær, albuer, negler og hender.

  • Skal ikke brukes til ansikt
  • Klinisk testet på effekt og toleranse
  • Uten parfyme

Ruboril oversikt:

Ruboril Expert M
Ruboril Expert S
Ruboril Expert Intense
Aquaruboril
Ruboril Lotion

Metroruboril A.Z

30 ml

Ansiktskrem velegnet til bruk på sensitiv og irritert hud med rødhet, nupper og små kviser i ansiktet. Inneholder 15 % azelainsyre og patentert ß-Calm®-kompleks bestående av niacinamid, betain og planteekstrakter rikt på antioksidanter. Kremen er spesielt utviklet for å forbedre mikrosirkulasjonen i huden og gir optimal beskyttelse for hud med rødhet og lett utvidede blodkar. Tetter ikke porene, har lett konsistens og trekker raskt inn i huden. Klinisk testet på effekt og toleranse. Kan brukes av gravide og ammende. Uten parfyme.